06.05.2010, Derk Loorbach

'Het debat over duurzame energie moet een debat zijn over mensen'

‘Het debat over duurzame energie gaat over technologie en politiek waar het over mensen moet gaan. De consumenten hebben namelijk de sleutel tot duurzame energie in handen. Jaar in, jaar uit besteden ze zonder het werkelijk in de gaten te hebben miljarden aan energie die niet duurzaam is. Misschien kunnen we het menselijk gedrag duurzamer maken.'

 

 

schrijf reactie >
voornaam
e-mail
reactie
* alle velden zijn verplicht
Vul hieronder de cijfers en letters uit het kader in (om geautomatiseerde berichten te voorkomen)

This form is generated by FormHandler

Deze site is opgezet en beheerd door de KSI Stichting. Het doel is het voeren van een discussie over thema's die centraal staan in de Routledge Sustainability Transitions boekenserie. Discussies worden gestart met blogs van redacteuren en auteurs. Webeditor is Johan Schot. Gastbloggers zijn welkom. Neem hiervoor contact op met ons. lees verder>
webshop >

Transitions to Sustainable Development

door John Grin, Jan Rotmans, Johan Schot, in collaboration with Frank Geels and Derk Loorbach

This recent study, published by Routledge, presents and combines three perspectives on transitions to a sustainable society: complexity theory, inn

ga naar boekenpagina >